Haittaohjelmatarkistukset

Haittaohjelmatarkistukset-osaa voi käyttää Lisäasetukset-valikosta käsin. Paina F5-painiketta, valitse Tunnistusohjelma > Haittaohjelmatarkistukset ja valitse tarkistusparametrien asetuksia. Tässä osassa on seuraavat vaihtoehdot:

Valittu profiili – Tarvepohjaisen tarkistustoiminnon käyttämä parametrijoukko.
Voit luoda uuden profiilin valitsemalla Muokkaa, joka on profiililuettelon vieressä. Lisätietoja on Tarkistusprofiilit-kohdassa.

Tarvepohjainen suojaus ja koneoppimissuojaus – lisätietoja on kohdassa Tunnistusohjelma (7.2 ja uudemmat).

Tarkista kohteet – Jos haluat vain tarkistaa tietyn kohteen, voit valita Muokkaa, joka on kohdan Tarkista kohteet vieressä ja valita alasvetovalikosta vaihtoehdon. Voit myös valita tietyt kohteet kansiorakenteesta (puurakenne). Lisätietoja on kohteiden tarkistamista käsittelevässä kohdassa.

ThreatSense-parametrit – Tässä osassa on lisäasetuksia, kuten hallittavat tiedostotunnisteet ja käytettävät tunnistusmenetelmät. Avaa tarkistuksen lisäasetukset sisältävä välilehti napsauttamalla.