Asiakirjan suojaus

Asiakirjasuojausominaisuus tarkistaa Microsoft Office -asiakirjat ennen avaamista sekä Internet Explorerin automaattisesti lataamat tiedostot, kuten Microsoft ActiveX-komponentit. Asiakirjan suojaus tuo lisäsuojaa reaaliaikaisen tiedostojärjestelmän suojauksen ohelle. Suorituskykyä voi parantaa poistamalla asiakirjan suojauksen käytöstä järjestelmissä, joissa ei käsitellä suuria määriä Microsoft Office-asiakirjoja.

Jos haluat aktivoida asiakirjan suojauksen, avaa Lisäasetukset-ikkuna (paina F5-näppäintä) > Tunnistusohjelma > Haittaohjelmatarkistukset > Asiakirjan suojaus ja valitse Ota asiakirjasuojaus käyttöön -kytkin.

note

Tämä ominaisuus otetaan käyttöön sovelluksissa, joissa on käytössä Microsoft Antivirus API (esim. Microsoft Office 2000 ja uudemmat versiot sekä Microsoft Internet Explorer 5.0 ja uudemmat versiot).