Muut ThreatSense-parametrit

Muut uusien ja muokattujen tiedostojen ThreatSense-parametrit – Mahdollisuus siihen, että juuri luodut tai muokatut tiedostot ovat saaneet tartunnan, on suurempi kuin aiemmin luotujen tiedostojen. Tästä syystä nämä tiedostot tarkistetaan lisäparametreja käyttämällä. Tavallisten virusmäärityksiin perustuvien tekniikoiden lisäksi käytetään kehittynyttä heuristiikkaa, jonka avulla uudet uhat havaitaanennen tunnistusohjelman päivityksen julkaisemista. Juuri luotujen tiedostojen lisäksi itsepurkautuvat tiedostot (.sfx) ja suorituksenaikaiset pakkaajat (sisäisesti pakatut suoritettavat tiedostot) tarkistetaan. Oletusarvon mukaan arkistot tarkistetaan kymmenenteen sisäkkyystasoon asti riippumatta niiden todellisesta koosta. Voit muokata arkiston tarkistusasetuksia poistamalla Arkiston tarkistuksen oletusasetukset käytöstä.

Lisätietoja Ajonaikaisista pakkaajista, Itsepurkautuvista arkistoista ja Kehittyneestä heuristiikasta saat kohdasta ThreatSense koneparametrien asetukset.

Muut suoritettujen tiedostojen ThreatSense-parametrit – Oletusarvon mukaan kehittynyttä heuristiikkaa käytetään, kun tiedostoja suoritetaan. Kun Smart-optimointi ja ESET LiveGrid® ovat käytössä, on suositeltavaa pitääkin ne käytössä, jotta vaikutus järjestelmän suorituskykyyn vähenisi.