Peilin määrittäminen

ESET Endpoint Security -tuotteeseen voidaan asettaa määritys, joka säilyttää kopiot tunnistusohjelman päivitystiedostoista ja jakaa päivityksiä muille työasemille, joilla käytetään ESET Endpoint Security- tai ESET Endpoint Antivirus -palvelua.

Tuotteen ESET Endpoint Security määrittäminen peilipalvelimeksi niin, että se tarjoaa päivityksiä sisäisen HTTP-palvelimen kautta.

1.Avaa Lisäasetukset painamalla F5 ja valitse Päivitä > Profiilit > Peilauspäivitys.

2.Laajenna Päivitykset ja varmista, että Valitse automaattisesti -asetus on valittu Moduulipäivitykset-kohdasta.

3.Laajenna Peilauspäivitys ja ota käyttöön Luo peili päivitystä varten ja Ota HTTP-palvelin käyttöön.

Lisätietoja on Peilauspäivitystä käsittelevässä osiossa.

Peilipalvelimen määrittäminen tarjoamaan päivityksiä jaetun verkkokansion kautta

1.Luo jaettu kansio paikallis- tai verkkolaitteelle. Tämän kansion on oltava kaikkien ESET-tietoturvaratkaisuita käyttävien käyttäjien luettavissa ja paikallisesta JÄRJESTELMÄ-tilistä kirjoitettavissa.

2.Aktivoi Luo peili päivitystä varten-valinta kohdasta Lisäasetukset > Päivitys > Profiilit > Peilauspäivitys.

3.Valitse sopiva tallennuskansio napsauttamalla Tyhjennä ja valitsemalla sitten Muokkaa. Selaa ja valitse luomasi jaettu kansio.

note

Jos et halua toimittaa moduulipäivityksiä sisäisen HTTP-palvelimen kautta, poista Luo peili päivitystä varten -asetus käytöstä.