ESET SysRescue Live

ESET SysRescue Live on maksuton apuohjelma, jonka avulla voit luoda käynnistettävissä olevan CD/DVD-levyn tai USB-aseman. Voit käynnistää tartunnan saaneen tietokoneen käynnistyslevyltä, jos haluat etsiä haittaohjelmia ja puhdistaa tartunnan saaneita tiedostoja.

ESET SysRescue Live -ohjelman merkittävin etu on se, että se toimii käyttöjärjestelmästä riippumatta. Näin tietokoneen levyä ja tiedostojärjestelmää voidaan käsitellä sen avulla suoraan. Tämän ominaisuuden ansiosta voit poistaa sellaisetkin tartunnat, joita ei tavallisesti voi poistaa esimerkiksi siksi, että käyttöjärjestelmä on käytössä.

Online-ohje: ESET SysRescue Live