Netværksgodkendelse – Serverkonfiguration

Godkendelsesprocessen kan udføres af enhver computer/server, der har forbindelse til det netværk, der skal godkendes. Programmet til ESET-godkendelsesserver skal installeres til godkendelse på en computer/server, der altid er adgang til, når en klient forsøger at oprette forbindelse til netværket. Installationsfilen til ESET-godkendelsesserverprogrammet kan hentes på ESET's websted.

Når du har installeret ESET-godkendelsesserverprogrammet, vises en dialogboks (du får adgang til programmet ved at klikke på Start > Programmer > ESET > ESET-godkendelsesserver).

Konfigurer godkendelsesserveren ved at angive godkendelsesnetværkets navn, serverens lytteport (standard er 80) samt den placering, hvor offentlige og private nøglepar skal gemmes. Generer så den offentlige og private nøgle, som bruges i godkendelsesprocessen. Den private nøgle forbliver på serveren, mens den offentlige nøgle skal importeres på klientsiden i sektionen Netværksgodkendelse, når et netværk konfigureres i opsætningen af firewallen.