Zone, der er tillid til

Den zone, der er tillid til, repræsenterer en gruppe netværksadresser, som firewallen tillader noget af den indgående trafik fra, hvis standardindstillingerne er angivet. Indstillinger for funktioner som fildeling og fjernskrivebord i zonen, der er tillid til, angives under Tilladte tjenester og avancerede indstillinger.

Den faktiske zone, der er tillid til, beregnes dynamisk og særskilt for de enkelte netværksadaptere på baggrund af det netværk, computeren i øjeblikket har forbindelse til. Der er altid tillid til adresser, der er defineret som værende i zonen, der er tillid til, i zoneeditoren. Hvis en netværksadapter har forbindelse til et kendt netværk, føjes de Yderligere adresser, der er tillid til, som er konfigureret for det pågældende netværk, til adapterens zone, der er tillid til. Hvis et netværk har beskyttelsestypen hjem/kontor, inkluderes alle direkte forbundne undernet i zonen, der er tillid til. Den faktiske zone, der er tillid til, for de enkelte netværksadaptere kan ses i vinduet Opsætning under Netværk > Netværksadaptere.