Konfigurationszoner

En zone repræsenterer en samling netværksadresser, der opretter én logisk gruppe af IP-adresser, hvilket er nyttigt, når du skal genbruge det samme sæt adresser i flere regler. Hver adresse i en given gruppe er knyttet til lignende regler, der er defineret centralt for hele gruppen. Et eksempel på en sådan gruppe er en zone, der er tillid til. En zone, der er tillid til, repræsenterer en gruppe netværksadresser, som ikke på nogen måde blokeres af firewallen. Du kan konfigurere disse zoner i Avanceret opsætning > Netværksbeskyttelse > Firewall > Avanceret ved at klikke på knappen Rediger ud for Zoner. Hvis du vil tilføje en ny zone, skal du klikke på Tilføj, angive et navn til zonen, en beskrivelse og tilføje en fjern-IP-adresse i feltet Adresse på fjerncomputer (IPv4, IPv6, område, maske). Se også Firewallzoner.