Avanceret installation (.msi)

Under en avanceret installation kan du tilpasse en række installationsparametre, der ikke er tilgængelige, når du udfører en standardinstallation.

5.Når du har valgt din indstilling for registrering af potentielt uønskede programmer og har klikket på Avancerede indstillinger, bliver du bedt om at vælge en placering til ESET Endpoint Security-installationsmappen. Som standard installeres programmet i følgende mappe:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\

Du kan angive en placering til programmoduler og data. De installeres som standard i følgende biblioteker:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\Modules\
C:\ProgramData\ESET\ESET Security\

Klik på Gennemse for at ændre disse placeringer (anbefales ikke).

INSTALLATION_MSI_FOLDER

6.Vælg, hvilke produktkomponenter der skal installeres. Produktkomponenter i sektionen Computer omfatter beskyttelse af filsystem i realtid, computerscanning, dokumentbeskyttelse og enhedskontrol. Bemærk, at de første to komponenter er obligatoriske, for at din sikkerhedsløsning kan fungere. I sektionen Netværk har du mulighed for at installere ESET-firewallen, som overvåger al indgående og udgående netværkstrafik og anvender regler på de enkelte netværksforbindelser. Firewallen leverer også beskyttelse mod angreb fra fjerncomputere. Beskyttelse mod netværksangreb (IDS) analyserer indholdet af netværkstrafik og beskytter mod netværksangreb. Trafik, der opfattes som skadelig, blokeres. Komponenter i sektionen Web og e-mail beskytter dig, mens du browser på internettet eller kommunikerer via e-mail. Komponenten Opdateringsspejl kan bruges til at opdatere andre computere på dit netværk. Fjernovervågning og -administration (RMM) er processen til overvågning og kontrol af softwaresystemer ved hjælp af en lokalt installeret agent, som administrationstjenesteudbyderen har adgang til.

INSTALLATION_MSI_MODULES

7.Som det sidste skal du bekræfte installationen ved at klikke på Installer.