Angivelse af din licensnøgle under aktivering

Automatiske opdateringer er vigtige for din sikkerhed. ESET Endpoint Security modtager kun opdateringer, når programmet er aktiveret med din licensnøgle.

Hvis du ikke har angivet din licensnøgle efter installationen, er dit produkt ikke aktiveret. Du kan ændre din licens i programmets hovedvindue. Det kan du gøre ved at klikke på Hjælp og support > Aktivér licens og indtaste de licensdata, du modtog sammen med dit ESET-sikkerhedsprodukt, i vinduet Produktaktivering.

Når du angiver din licensnøgle, er det vigtigt at indtaste den nøjagtigt, som den er skrevet:

Din licensnøgle er en entydig streng i formatet XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX, som bruges til identifikation af licensejeren og til aktivering af licensen.

Vi anbefaler, at du kopierer og indsætter din licensnøgle fra din registrerings-e-mail for at sikre, at den er korrekt.