Værktøjer

Menuen Værktøjer indeholder moduler, som hjælper med at simplificere programadministration og tilbyde yderlige indstillinger til avancerede brugere.

Denne menu indeholder følgende værktøjer:

Logfiler

Sikkerhedsrapport (for ikke-administrerede slutpunkter)

Kørende processer (hvis ESET LiveGrid® er aktiveret i ESET Endpoint Security)

Overvåg aktivitet

Planlægningsværktøj

Netværksforbindelser (hvis Firewall er aktiveret i ESET Endpoint Security)

Sikker browser (som standard deaktiveret i ESET Endpoint Security)

ESET SysInspector

ESET SysRescue Live – Åbner webstedet ESET SysRescue Live, hvor du kan hente ESET SysRescue Live .iso-cd/dvd-afbildningen.

Karantæne

Afsend prøve til analyse – Giver dig mulighed for at sende en mistænkelig fil til analyse i ESETs forskningslaboratorium (er muligvis ikke tilgængelig afhængigt af din konfiguration af ESET LiveGrid®).

PAGE_TOOLS