ESET SysRescue Live

ESET SysRescue Live er en gratis funktion, der giver dig mulighed for at oprette en startbar rednings-cd/-dvd eller et startbart rednings-USB-drev. Du kan starte en inficeret computer fra redningsmediet og derefter scanne for malware og rense inficerede filer.

Den væsentligste fordel ved ESET SysRescue Live er det faktum, at det kører uafhængigt af værtsoperativsystemet og samtidig har direkte adgang til disken og filsystemet. På den måde er det muligt at fjerne trusler, der normalt ikke kan slettes (f.eks. når operativsystemet kører osv.).

Onlinehjælp til ESET SysRescue Live