Hjælp-sider

Velkommen til hjælpefilerne i ESET Endpoint Security. Disse oplysninger vil gøre dig bekendt med produktet og hjælpe dig med at gøre computeren mere sikker.

Introduktion

Før du går i gang med at bruge ESET Endpoint Security, skal du være opmærksom på, at vores produkt kan bruges af brugere, der har forbindelse via ESET Security Management Center, eller for sig selv. Vi anbefaler også, at du sætter dig ind i forskellige typer af registreringer og fjernangreb, som du måske vil støde på, når du bruger computeren.

Se nye funktioner for at få mere at vide om funktioner, der introduceres i denne version af ESET Endpoint Security. Vi har også udarbejdet en programguide, som kan hjælpe dig med at konfigurere og tilpasse grundindstillingerne i ESET Endpoint Security.

Sådan bruger du hjælpesiderne til ESET Endpoint Security

Hjælp-emner er inddelt i flere kapitler og underkapitler, så du får orientering og kontekst. Du kan finde relaterede oplysninger ved at søge i hjælpesidernes struktur.

Tryk på F1 for at få mere at vide om et hvilket som helst vindue i programmet. Hjælp-siden vises for det vindue, du har åbent.

Du kan søge på hjælpesiderne ved hjælp af søgeord eller ved at skrive ord eller sætninger. Forskellen på disse to metoder er, at søgeordene kan være logisk relateret til hjælpesider, som ikke indeholder det bestemte søgeord i teksten. Når du søger efter ord og sætninger, søges der i indholdet på alle sider, og der vises kun de sider, som indeholder det ord eller den sætning, du har søgt efter.

For at give dig en ensartet oplevelse og hjælpe med at undgå forvirring er den terminologi, der bruges i denne vejledning, baseret på ESET Endpoint Security-parameternavnene. Vi bruger også ensartede symboler til at fremhæve emner af særlig interesse eller vigtighed.


note

En bemærkning er bare en kort observation. Du kan udelade bemærkninger, men de kan indeholde værdifulde oplysninger eller et link til et beslægtet emne.


important

Dette kræver din opmærksomhed, og vi anbefaler, at du ikke springer det over. Det indeholder som regel ikke-kritiske, men vigtige oplysninger.


warning

Det er oplysninger, som kræver, at du er ekstra opmærksom og forsigtig. Advarsler tilføjes især for at forhindre, at du begår fejl, der kan medføre skader. Læs og forstå den tekst, der er anført som en advarsel, da det henviser til yderst følsomme systemindstillinger eller en potentiel risiko.


example

Dette er en et praktisk eksempel, der skal hjælpe dig med at forstå, hvordan en bestemt funktion eller egenskab kan anvendes.

Konvention

Betydning

Fed skrift

Navne på elementer på brugergrænsefladen, f.eks. felter eller knapper.

Kursiv skrift

Pladsholdere for oplysninger, du angiver. For eksempel betyder filnavn eller sti, at du skal skrive filens faktiske sti eller navn.

Courier New

Kodeeksempler eller kommandoer.

Link

Giver hurtig og nem adgang til emner med krydshenvisninger eller eksterne webplaceringer. Links er fremhævet med blåt og er måske understreget.

%ProgramFiles%

Windows-systemmappen, hvor programmer, der er installeret i Windows, gemmes.

Onlinehjælp er den primære kilde til hjælpindhold. Den nyeste version af onlinehjælp vises automatisk, når du har en velfungerende internetforbindelse.