Profiler, der er tildelt til netværksadaptere

Ved at skifte profil kan du hurtigt foretage flere ændringer af firewallens funktionsmåde. Brugerdefinerede regler kan oprettes og anvendes på bestemte profiler. Netværksadapterposter for alle adaptere, der findes på maskinen, føjes automatisk til listen Netværksadaptere.

Kolonner

Navn – Navnet på netværksadapteren.

Standardfirewallprofil – Standardprofilen bruges, når det netværk, du har forbindelse til, ikke har en konfigureret profil, eller når din netværksadapter er angivet til at bruge en netværksprofil.

Foretræk netværkets profil – Netværksadapteren kan bruge den firewallprofil, der er konfigureret for det forbundne kendte netværk. Hvis dette netværk ikke har en konfigureret profil, eller hvis netværksadapteren er konfigureret til ikke at bruge netværkets profil, bruges adapterens standardprofil.

Kontrolelementer

Tilføj – Tilføjer en ny netværksadapter.

Rediger – Giver dig mulighed for at redigere en eksisterende netværksadapter.

Fjern – Markér en netværksadapter, og klik på Fjern, hvis du vil fjerne en netværksadapter fra listen.

OK/Annuller – Klik på OK, hvis du vil gemme ændringer, eller klik på Annuller, hvis du vil afslutte uden at gemme ændringer.