Geavanceerde PCAP-logboekregistratie

Deze functie is bedoeld om de ESET-klantenservice te voorzien van complexere logbestanden. Gebruik deze functie alleen als u hierom door ESET-klantenservice wordt gevraagd aangezien er anders een heel groot logbestand kan ontstaan en uw computer kan worden vertraagd.

1.Ga naar Geavanceerde instellingen > Hulpmiddelen > Diagnostiek en schakel Geavanceerde logboekregistratie inschakelen voor Protocolfiltering in.

2.Probeer het probleem waarmee u te maken hebt opnieuw te produceren.

3.Schakel geavanceerde PCAP-logboekregistratie uit.

4.Het PCAP-logbestand vindt u in dezelfde map als waar de diagnostische geheugendumps worden gegenereerd:

Microsoft Windows Vista of nieuwer

C:\ProgramData\ESET\ESET Security\Diagnostics\

Microsoft Windows XP

C:\Documents and Settings\All Users\...