Opnieuw opstarten vereist

Als eindpuntcomputers de gele waarschuwing 'Opnieuw opstarten vereist' ontvangen, kunt u het weergeven van de waarschuwingen uitschakelen.

Volg de onderstaande stappen als u de waarschuwing 'Opnieuw opstarten vereist' of 'Opnieuw opstarten aanbevolen' wilt uitschakelen:

1.Druk op de toets F5 om Geavanceerde instellingen te openen en vouw het gedeelte Waarschuwingen en berichtenvensters uit.

2.Klik op Bewerken naast de lijst met interactieve waarschuwingen. Schakel in het gedeelte Computer de selectievakjes naast Computer opnieuw opstarten (vereist) en Computer opnieuw opstarten (aanbevolen) uit.

CONFIG_ALERT_INTERACTIVE_COMPUTER_RESTART

3.Klik op OK om de wijzigingen in beide geopende venster op te slaan.

4.De waarschuwingen worden niet meer weergegeven op de eindpuntcomputer.

5.(optioneel) Als u de toepassingstatus in het hoofdprogrammavenster van ESET Endpoint Security wilt uitschakelen, moet u in het venster Toepassingstatussen de selectievakjes naast Computer opnieuw opstarten (vereist) en Computer opnieuw opstarten (aanbevolen) uitschakelen.

CONFIG_APPLICATION_STATUS_COMPUTER_RESTART