Opstartscan

De automatische bestandscontrole bij opstarten wordt standaard uitgevoerd als het systeem wordt opgestart en bij updates van de modules. Deze scan is afhankelijk van de configuratie en taken van de Planner.

De opties voor het scannen bij het opstarten maken deel uit van de geplande taak Opstartbestanden van systeem controleren. Als u de instellingen voor het uitvoeren van de opstartscan wilt aanpassen, gaat u naar Hulpmiddelen > Planner, klikt u op Automatische bestandscontrole bij opstarten en klikt u vervolgens op Bewerken. Bij de laatste stap wordt het venster Automatische bestandscontrole bij opstarten weergegeven (zie volgende hoofdstuk voor meer informatie).

Zie Nieuwe taken maken voor gedetailleerde instructies voor het maken en beheren van een geplande taak.