Uitsluitingen voor processen toevoegen of bewerken

In dit dialoogvenster kunt u uitsluitingen voor de detectie-engine toevoegen of bewerken. Procesuitsluitingen dragen ertoe bij dat het risico op potentiële conflicten wordt geminimaliseerd en de prestaties van uitgesloten toepassingen worden verbeterd. Dit heeft een positief effect op de algehele prestaties en stabiliteit van het besturingssysteem. De uitsluiting van een proces/toepassing is een uitsluiting van het uitvoerbare bestand ervan (.exe).

example

Voorbeeld

Selecteer het bestandspad van een uitgezonderde toepassing door te klikken op ... (bijvoorbeeld C:\Program Files\Firefox\Firefox.exe). Voer NIET de naam van de toepassing in.
Zodra het .exe-bestand aan de uitsluitingen is toegevoegd, worden activiteiten van dit proces niet bewaakt door ESET Endpoint Security en wordt geen enkele bestandsbewerking gescand die door dit proces wordt uitgevoerd.

important

Belangrijk

Als u de bladerfunctie niet gebruikt wanneer u een uitvoerbaar bestand van een proces selecteert, moet u handmatig een volledig pad naar het uitvoerbare bestand opgeven. Anders werkt de uitsluiting niet juist en kan HIPS fouten rapporteren.

Ook kunt u bestaande processen Bewerken of Verwijderen uit uitsluitingen.