Aanpassen van berichten over geblokkeerde webpagina's

Bericht over geblokkeerde webpagina en Geblokkeerde webpagina-afbeelding zijn velden waarmee u het bericht dat wordt weergegeven voor een geblokkeerde website, eenvoudig kunt aanpassen.

Dit is het standaardbericht en -ontwerp van de browsermelding die wordt weergegeven wanneer een gebruiker een geblokkeerde website wil bezoeken:

DIALOG_WEBSITE_BLOCKED

Gebruik

Laten we de websitecategorie 'Wapens' blokkeren.

Een voorbeeld van een bericht over een geblokkeerde webpagina is:

De webpagina %URL_OR_CATEGORY% is geblokkeerd omdat deze als ongepast wordt beschouwd of schadelijke inhoud bevat.
Neem contact om met uw beheerder voor meer informatie.

Variabele

Beschrijving

%CATEGORY%

Besturingscategorie voor geblokkeerde websites.

%URL_OR_CATEGORY%

Besturingswebsite of -categorie voor geblokkeerde websites (afhankelijk van de blokkaderegel voor de besturingswebsite).

%STR_GOBACK%

De waarde van de knop 'Ga terug'.

%product_name%

Naam van het ESET-product (ESET Endpoint Security)

%product_version%

Versie van het ESET-product.

Een voorbeeld van een afbeelding voor een geblokkeerde website is:

De grootte van de afbeelding (breedte/hoogte) wordt automatisch geschaald als de grootte te hoog is.

De configuratie in ESET Endpoint Security ziet er als volgt uit:

CONFIG_WEB_CONTROL_CUSTOMIZE

De aangepaste browsermelding wanneer een gebruiker toegang probeert te krijgen tot een geblokkeerde website, ziet er als volgt uit:

DIALOG_WEBSITE_BLOCKED_CUSTOM