Meldingen aanpassen

In dit venster kunt u de messaging die wordt gebruikt in meldingen aanpassen.

Standaardmeldingsbericht: een standaardbericht dat wordt weergegeven in de voetregel van de melding.

Bedreigingen

Activeer Meldingen over malware niet automatisch sluiten om de malware-meldingen op het scherm zichtbaar te houden tot ze handmatig worden gesloten.

Deactiveer Gebruik standaardbericht en voer uw eigen bericht in het veld Meldingsbericht over bedreigingen in om aangepaste meldingsberichten te gebruiken.