Detectie van inactieve status

De instellingen voor Detectie van inactieve status kunnen worden geconfigureerd in Geavanceerde instellingen onder Detectie-engine > Malwarescans > Scannen bij inactieve status > Detectie van inactieve status. Met deze instellingen wordt een trigger voor Scannen bij inactieve status gespecificeerd wanneer:

schermbeveiliging wordt uitgevoerd,

de computer is vergrendeld,

een gebruiker zich afmeldt.

Gebruik de schakelaars voor elke status om de triggers voor het activeren van Detectie van inactieve status in of uit te schakelen.