Lijst met webadressen

In deze sectie kunt u lijsten met HTTP-adressen opgeven die moeten worden geblokkeerd, toegestaan of uitgesloten van controle.

Standaard zijn de volgende drie lijsten beschikbaar:

Lijst met adressen die zijn uitgesloten van controle: adressen in deze lijst worden niet gecontroleerd op schadelijke code.

Lijst met toegestane adressen: als de optie Alleen toegang toestaan tot HTTP-adressen in de lijst met toegestane adressen is ingeschakeld en de lijst met geblokkeerde adressen bevat * (overeenkomend met alles), heeft de gebruiker alleen toegang tot adressen in deze lijst. De adressen in deze lijst worden toegestaan, zelfs als ze in de lijst met geblokkeerde adressen staan.

Lijst met geblokkeerde adressen: de gebruiker heeft geen toegang tot adressen in deze lijst, tenzij ze ook staan in de lijst met toegestane adressen.

Klik op Toevoegen om een nieuwe lijst te maken. Geselecteerde lijsten kunt u verwijderen door op Verwijderen te klikken.

CONFIG_EPFW_SCAN_HTTP_EXCLUDELIST

note

Geïllustreerde instructies

De volgende artikelen in de ESET-kennisbank zijn mogelijk alleen beschikbaar in het Engels:

Een veilige website op een individueel ESET Endpoint Security-werkstation deblokkeren

Een veilige website op een ESET Security Management Center-eindpunt deblokkeren

Zie URL-adresbeheer voor meer informatie.