Lijst met door SSL/TLS gefilterde toepassingen

Lijst met door SSL/TLS gefilterde toepassingen kan worden gebruikt om het gedrag van ESET Endpoint Security aan te passen voor specifieke toepassingen, en om gekozen acties te onthouden als Interactieve modus is geselecteerd in Modus voor SSL/TLS-protocolfiltering. De lijst kan worden bekeken en bewerkt in Geavanceerde instellingen (F5) > Web en e-mail > SSL/TLS > Lijst met door SSL/TLS gefilterde toepassingen.

Het venster Lijst met door SSL/TLS gefilterde toepassingen bestaat uit:

Kolommen

Toepassing: de naam van de toepassing.

Scanactie : selecteer Scannen of Negeren om communicatie te scannen of te negeren. Selecteer Automatisch om te scannen bij automatische modus en te vragen bij interactieve modus. Selecteer Vragen om de gebruiker altijd te vragen wat er moet gebeuren.

Besturingselementen

Toevoegen: voeg de gefilterde toepassing toe.

Bewerken: selecteer het certificaat dat u wilt configureren en klik op Bewerken.

Verwijderen: selecteer het certificaat dat u wilt verwijderen en klik op Verwijderen.

OK/Annuleren: klik op OK als u wijzigingen wilt opslaan of klik op Annuleren als wilt afsluiten zonder iets op te slaan.