Geavanceerde opties van de detectie-engine

Anti-Stealth-technologie is een geavanceerd systeem dat gevaarlijke programma's zoals rootkits detecteert, die zichzelf kunnen verbergen voor het besturingssysteem. Dit betekent dat deze programma's niet kunnen worden gedetecteerd met de gebruikelijke testmethoden.

Geavanceerd scannen via AMSI inschakelen: met het hulpprogramma Antimalware Scan Interface van Microsoft kunnen applicatieontwikkelaars nieuwe verdedigingsmiddelen aanbieden tegen malware (alleen voor Windows 10).