Voorbeeld voor analyse selecteren - Verdacht bestand

Waargenomen tekens en symptomen van malware-infectie: voer een beschrijving in van het verdachte gedrag van het bestand dat u op de computer hebt waargenomen.

Oorsprong van bestand (URL-adres of leverancier): geef de oorsprong (bron) van het bestand op en hoe u dit bestand bent tegengekomen.

Opmerkingen en aanvullende informatie: hier kunt u aanvullende informatie of een beschrijving opgeven die van nut kan zijn bij het identificeren van het verdachte bestand.

note

OPMERKING

De eerste parameter, Waargenomen tekenen en symptomen van malware-infectie, is verplicht. Het verstrekken van aanvullende informatie kan onze laboratoria echter aanzienlijk helpen bij het identificatieproces van voorbeelden.