ESET AV Remover

Met ESET AV Remover kunt u vrijwel alle eerder op uw systeem geïnstalleerde antivirussoftware verwijderen. Volg onderstaande instructies om een bestaand antivirusprogramma met behulp van ESET AV Remover te verwijderen:

1.Ga naar dit artikel in de ESET-kennisbank om een lijst met antivirussoftware te zien die ESET AV Remover kan verwijderen.

2.Lees de licentieovereenkomst voor eindgebruikers en klik op Accepteren om aan te geven dat u hiermee akkoord gaat. Als u op Weigeren klikt, gaat de installatie van ESET Endpoint Security door zonder dat de bestaande beveiligingstoepassing van de computer wordt verwijderd.

REMOVER_EULA

3.ESET AV Remover doorzoekt uw systeem op de aanwezigheid van antivirussoftware.

REMOVER_SCANNING

4.Selecteer de antivirustoepassingen die worden vermeld en klik op Verwijderen. Het verwijderen kan enige ogenblikken duren.

REMOVER_FOUND

5.Klik op Doorgaan wanneer het verwijderen is voltooid.

REMOVER_REMOVED

6.Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen van kracht te laten worden en door te gaan met de installatie van ESET Endpoint Security. Als het verwijderen mislukt, raadpleeg dan het gedeelte Verwijderen met ESET AV Remover geëindigd met een fout in deze handleiding.

REMOVER_DONE