Fout tijdens opslaan van configuratie

Dit foutbericht geeft aan dat de instellingen als gevolg van een fout niet correct zijn opgeslagen.

Dit betekent doorgaans dat de gebruiker die programmaparameters probeert te wijzigen:

onvoldoende toegangsrechten heeft of niet de juiste besturingssysteembevoegdheden heeft die vereist zijn om configuratiebestanden en het systeemregister te wijzigen.
> Om de gewenste wijzigingen uit te voeren, moet de systeembeheerder zich aanmelden.

heeft onlangs de leermodus in HIPS of Firewall ingeschakeld en geprobeerd om wijzigingen aan te brengen in Geavanceerde instellingen.
> Sluit Geavanceerde instellingen zonder opslaan en probeer de gewenste wijzigingen opnieuw aan te brengen als u de configuratie wilt opslaan en het configuratieconflict wilt vermijden.

Een tweede veelvoorkomende oorzaak is dat het programma niet langer naar behoren werkt, is beschadigd en daarom opnieuw moet worden geïnstalleerd.