ESET SysInspector kao dio programa ESET Endpoint Security

Da biste otvorili odjeljak ESET SysInspector u programu ESET Endpoint Security, kliknite Alati > ESET SysInspector. Sustav za upravljanje u prozoru ESET SysInspector nalik je onom u dnevnicima skeniranja računala ili planiranim zadacima. Sve operacije sa snimkama sustava – stvaranje, pregled, usporedba, uklanjanje i izvoz – dostupne su putem jednog ili dva klika.

Prozor alata ESET SysInspector sadrži osnovne informacije o stvorenim snimkama kao što su vrijeme stvaranja, kratki komentar, ime korisnika koji je stvorio snimku i status snimke.

Da biste usporedili, stvorili ili izbrisali snimke koristite odgovarajuće gumbe koji se nalaze ispod popisa snimki u prozoru alata ESET SysInspector. Te su mogućnosti dostupne i u kontekstnom izborniku. Da biste pregledali odabranu snimku sustava, odaberite Prikaži u kontekstnom izborniku. Da biste odabranu snimku izvezli u datoteku, kliknite je desnom tipkom miša i odaberite Izvezi....

Slijedi detaljan opis dostupnih mogućnosti:

Usporedi – Omogućuje usporedbu dva postojeća dnevnika. Ta značajka prikladna je za praćenje promjena između trenutnog dnevnika i starijeg dnevnika. Za korištenje te mogućnosti morate odabrati dvije snimke za usporedbu.
Stvori... – Stvara novi zapis. Prije toga morate unijeti kratak komentar o zapisu. Da biste vidjeli napredak stvaranja snimke (za snimku koja se trenutno generira), pogledajte stupac Status. Sve dovršene snimke označene su statusom Stvoreno.
Izbriši/izbriši sve – uklanja unose s popisa.
Izvezi... – Sprema odabrani unos u XML datoteku (ili u zipanu verziju).