Popis spam adresa/pouzdanih adresa/iznimki

Da bi se osigurala zaštita od neželjene pošte, program ESET Endpoint Security omogućuje klasifikaciju adresa e-pošte pomoću specijaliziranih popisa. Popis pouzdanih adresa sadrži adrese e-pošte koje smatrate sigurnima. Poruke od korisnika koji su na popisu odobrenih adresa uvijek su dostupne u mapi s ulaznom poštom. Popis spam adresa sadrži adrese e-pošte koje su klasificirane kao spam te se sve poruke od pošiljatelja na tom popisu tako i označavaju. Popis iznimki sadrži adrese e-pošte koje se provjeravaju kao spam, no može sadržavati i adrese iz neželjenih poruka e-pošte koje se možda neće odmah prepoznati kao spam.

Svi popisi mogu se uređivati iz glavnog prozora programa ESET Endpoint Security u stavki Napredno podešavanje > Web i e-pošta > Zaštita klijenta e-pošte > Antispam adresari pomoću gumba Dodaj, Uredi, Ukloni u njihovim dijaloškim okvirima ili iz prozora Podešavanje > Web i e-pošta nakon što kliknete znak zupčanika GEAR uz stavku Antispam zaštita.

PANEL_SMON_EDIT_WLBL

Prema standardnim postavkama program ESET Endpoint Security na popis odobrenih adresa dodaje sve adrese iz adresara podržanih klijenata e-pošte. Popis spam adresa prema standardnim je postavkama prazan. Popis iznimki prema standardnim postavkama sadrži samo korisnikove vlastite adrese e-pošte.