Deinstalacija s pomoću programa ESET AV Remover završila je pogreškom

Ako nije moguće ukloniti antivirusni program pomoću programa ESET AV Remover, dobit ćete obavijest da ESET AV Remover možda ne podržava aplikaciju koju pokušavate ukloniti. Posjetite stranicu s popisom podržanih proizvoda ili programima za deinstalaciju uobičajenog antivirusnog softvera za sustav Windows u ESET-ovoj bazi znanja da biste saznali može li se taj specifični program ukloniti.

Ako deinstalacija sigurnosnog programa nije bila uspješna ili je neka od njegovih komponenti deinstalirana djelomično, od vas će se zatražiti da ponovno pokrenete računalo i ponovite skeniranje. Potvrdite kontrolu korisničkog računa (UAC) nakon pokretanja sustava i nastavite s postupkom skeniranja i deinstalacije.

Ako je to potrebno, možete se obratiti ESET-ovoj korisničkoj službi da biste otvorili zahtjev za podršku i da biste imali datoteku AppRemover.log dostupnu za pomoć ESET-ovim tehničarima. Datoteka AppRemover.log nalazi se u mapi eset. Idite na %TEMP% u programu Windows Explorer da biste pristupili toj mapi. ESET-ova korisnička služba brzo će vam odgovoriti i pomoći da pronađete rješenje.