Nyheter

Nyheter i ESET Endpoint Security version 11

Ny redigerare för brandväggregler

Redigeraren för brandväggsregler har gjorts om så att du kan definiera brandväggsregler enklare med fler konfigurationsalternativ.

Sårbarhets- och korrigeringshantering

Funktionen är tillgänglig i ESET PROTECT och söker regelbundet igenom en arbetsstation för att upptäcka installerad programvara som är sårbar för säkerhetsrisker. Korrigeringshantering kontrollerar om det tillgängliga utrymmet är tillräckligt innan nedladdningen påbörjas (standardvärdet och minimivärdet är 2 GB) och hjälper till att åtgärda dessa risker genom automatiska programuppdateringar, vilket gör att enheterna får ett bättre skydd.

Statusar för produkter i slutet av livslängden

I den här versionen kan ESET Endpoint Security visa olika Statusar för programstöd. Du kan ställa in statuskommunikation för programsupport i Meddelanden.

Olika felkorrigeringar och prestandaförbättringar