ESET PROTECT HUB-konto

ESET PROTECT HUB är en central gateway till den enhetliga säkerhetsplattformen ESET PROTECT On-Prem. Den tillhandahåller centraliserad identitets-, abonnemangs- och användarhantering för alla ESET-plattformsmoduler. Med ESET PROTECT HUB kan du:

• Få en översikt över säkerhetsabonnemang.
  • Kontrollera användning och status för prenumererade tjänster.
  • Allokera och kontrollera detaljerad åtkomst till enskilda ESET-plattformar.
  • Använda en enda inloggning för alla länkade och tillgängliga ESET-plattformar.

Du kan använda det här aktiveringsalternativet för att även aktivera ESET Endpoint Security med äldre licenshanteringsverktyg: ESET Business Account eller ESET MSP Administrator.

Du kan skapa ett konto för ESET PROTECT HUB och logga in med din e-postadress och ditt lösenord.

Om du har glömt lösenordet klickar du på Jag har glömt lösenordet för att omdirigeras till ESET PROTECT HUB. Ange din e-postadress och bekräfta genom att klicka på Logga in. Sedan får du ett meddelande med anvisningar om hur du återställer lösenordet.