Nätverksanslutningar

Visar vilka nätverk nätverksadaptrar är anslutna till. Om du vill se nätverksanslutningar ska du öppna programmets huvudfönster > Inställningar > Nätverk > Nätverksanslutningar.

Dubbelklicka på en anslutning i listan för att visa information om anslutningen och om nätverkskortet.

Håll muspekaren över en specifik nätverksanslutning och klicka på menyikonen three_dots_menui kolumnen Betrodda för att välja ett av följande alternativ: