Blockerade hashvärden

Genom att använda ESET Inspect i din miljö kan administratörer blockera åtkomst till angivna körbara filer baserat på deras hash. Om administratören blockerar åtkomsten till en körbar fil och du försöker komma åt den visas ESET Endpoint Security följande meddelande:

Filåtkomst blockerad – programmet (programmets namn visas) försökte komma åt en fil som inte tillåts av administratören.

Om du är administratör och vill tillåta åtkomst till programmet som anges i meddelandet ska du läsa Blockerade hashvärden i onlinehjälpen för ESET Inspect. Om du är en användare och vill ändra programmets beteende ska du kontakta administratören.