ESET pomoć na mreži

Pretraga Srpski
Izaberite temu

Uvoz i izvoz postavki

Možete da uvezete ili izvezete prilagođenu datoteku konfiguracije ESET Endpoint Security.xml iz menija Podešavanje.


note

Ilustrovana uputstva

Pogledajte Uvoz ili izvor ESET postavki konfiguracije pomoću .xml datoteke za ilustrovana uputstva dostupna na engleskom i nekoliko drugih jezika.

Uvoz i izvoz datoteka konfiguracije su korisni u slučaju da želite da napravite rezervnu kopiju trenutne konfiguracije programa ESET Endpoint Security da biste mogli da je koristite kasnije. Opcija izvoza postavki takođe je pogodna kada želite da koristite konfiguraciju za više sistema. Možete lako da uvezete .xml datoteku kako biste preneli željene postavke.

Da biste uvezli konfiguraciju, u glavnom prozoru programa kliknite na opcije Podešavanje > Uvoz/izvoz postavki i izaberite Uvoz postavki. Unesite ime datoteke konfiguracije ili kliknite na dugme ... da biste potražili datoteku konfiguracije koju želite da uvezete.

Da biste izvezli konfiguraciju, u glavnom prozoru programa kliknite na stavke Podešavanje > Uvoz/izvoz postavki. Izaberite opciju Izvoz postavki i unesite punu putanju datoteke sa imenom. Kliknite na dugme ... da biste došli do lokacije na računaru na kojoj ćete sačuvati datoteku konfiguracije.


note

Možda će doći do greške prilikom izvoženja postavki ako nemate ovlašćenje za pisanje izvezene datoteke u navedeni direktorijum.

IMPORTEXPORT_CONFIG