Spletna pomoč ESET

Iskanje Slovenščina
Izbira teme

Namestitev

Na voljo je več načinov namestitve programa ESET Endpoint Security v odjemalski delovni postaji, razen če ESET Endpoint Security uvedete oddaljeno za odjemalske delovne postaje prek orodja ESET PROTECT ali rešitve ESET PROTECT Cloud.


note

ESET Endpoint Security lahko zamenjate s starejšo različico ESET Endpoint Antivirus tako, da zaženete namestitveni program za ESET Endpoint Antivirus, ko imate program ESET Endpoint Security že nameščen. Vendar pa morate namestiti isto ali novejšo različico.

Način

Namen

Povezava za prenos

Namestitev z orodjem ESET AV Remover

Pred nadaljevanjem namestitve boste z orodjem ESET AV Remover lažje odstranili skoraj katero koli protivirusno programsko opremo, ki je že nameščena v sistemu.

Prenos 64-bitne različice
Prenos 32-bitne različice

*** Namestitev (.exe)

Postopek namestitve brez orodja ESET AV Remover.

Prenos 64-bitne različice
Prenos 32-bitne različice

Namestitev (.msi)

V poslovnih okoljih je namestitveni program .msi prednostni namestitveni paket. Poglavitni razlog za to so uvedbe brez povezave in oddaljene uvedbe, pri katerih se uporabljajo različna orodja, kot je ESET PROTECT.

Prenos 64-bitne različice
Prenos 32-bitne različice

Namestitev prek ukazne vrstice

ESET Endpoint Security je mogoče namestiti lokalno prek ukazne vrstice ali oddaljeno prek opravila odjemalca v orodju ESET PROTECT.

N/A

Uvedba prek GPO ali SCCM

Uporabite orodja za upravljanje, kot sta GPO in SCCM, za uvedbo rešitve ESET Management Agent in programa ESET Endpoint Security za odjemalske delovne postaje.

N/A

Namestitev z orodji RMM

Vtičniki ESET DEM za oddaljeno nadzorovanje in upravljanje (RMM) vam omogočajo, da namestite program ESET Endpoint Security v odjemalske delovne postaje.

N/A

ESET Endpoint Security je na voljo v več kot 30 jezikih.