Spletna pomoč ESET

Iskanje Slovenščina
Izbira teme

Dokumentacija za na daljavo upravljane delovne postaje

Poslovne izdelke ESET in program ESET Endpoint Security je mogoče upravljati na daljavo v odjemalskih delovnih postajah, strežnikih in mobilnih napravah v omrežnem okolju z enega osrednjega mesta. Skrbniki sistema, ki upravljajo več kot 10 odjemalskih delovnih postaj, lahko namestijo eno od orodij družbe ESET za upravljanje na daljavo, s katerim lahko nameščajo rešitve ESET, upravljajo opravila, uveljavljajo varnostne pravilnike, spremljajo stanje sistema in se hitro odzovejo na težave ali grožnje v oddaljenih računalnikih z enega osrednjega mesta.

Orodja družbe ESET za upravljanje na daljavo

ESET Endpoint Security je mogoče upravljati na daljavo z orodjem ESET PROTECT ali rešitvijo ESET PROTECT Cloud.

  • ESET HUB – osrednji prehod do poenotene varnostne platforme ESET PROTECT. Na enem mestu omogoča upravljanje identitet, naročnin in uporabnikov za vse module platform ESET. Za navodila za aktivacijo izdelka glejte razdelek Upravljanje licenc v storitvi ESET PROTECT. ESET HUB bo v celoti nadomestil ESET Business Account in ESET MSP Administrator.

Dodatni varnostni izdelki

  • ESET Inspect – celovit sistem za zaznavanje končnih točk in odzivanje, ki med drugim vključuje naslednje funkcije: zaznavanje dogodkov, upravljanje dogodkov in odzivanje nanje, zbiranje podatkov, zaznavanje varnostnih groženj, zaznavanje anomalij, zaznavanje vedenja in zaznavanje kršitev pravilnikov.
  • ESET Endpoint Encryption – Je celovit varnostni program, namenjen zaščiti vaših podatkov pri shranjevanju in prenosu. S programom ESET Endpoint Encryption lahko šifrirate datoteke, mape in e-poštna sporočila ali ustvarite šifrirane navidezne diske, stisnete arhive in vključite namizni uničevalnik dokumentov za varno brisanje datotek.

Orodja drugih izdelovalcev za upravljanje na daljavo

Najboljše prakse

Priročniki z navodili