Opnieuw opstarten vereist

U moet de computer opnieuw opstarten na een upgrade van ESET Endpoint Security naar een nieuwe versie of wanneer patches zijn toegepast via Beheer van beveiligingsproblemen en patches. Nieuwe versies van ESET Endpoint Security worden uitgegeven om verbeteringen door te voeren of problemen op te lossen die automatische updates van programmamodules niet kunnen oplossen.

Klik op Nu opnieuw opstarten om de computer opnieuw op te starten. Als u van plan bent de computer later opnieuw op te starten, klik dan op Later. Later kunt u uw apparaat handmatig opnieuw opstarten vanuit het gedeelte Beveiligingsstatus in het hoofdvenster van het programma.

Volg de onderstaande stappen als u de waarschuwing 'Opnieuw opstarten vereist' of 'Opnieuw opstarten aanbevolen' wilt uitschakelen:

1. Open Geavanceerde instellingen (F5) > Meldingen > Interactieve waarschuwingen.
  2. Klik op Bewerken naast Interactieve waarschuwingen. Schakel in het gedeelte Computer de selectievakjes naast Computer opnieuw opstarten (vereist) en Computer opnieuw opstarten (aanbevolen) uit.
  3. Klik op OK om de wijzigingen in beide geopende venster op te slaan.
  4. De waarschuwingen worden niet meer weergegeven op de eindpuntcomputer.
  5. (optioneel) Als u de toepassingstatus in het hoofdprogrammavenster van ESET Endpoint Security wilt uitschakelen, moet u in het venster Toepassingstatussen de selectievakjes naast Computer opnieuw opstarten (vereist) en Computer opnieuw opstarten (aanbevolen) uitschakelen.