Dialoogvenster - Bureaubladmeldingen

Als u de zichtbaarheid van bureaubladmeldingen wilt aanpassen (rechtsonder in het scherm), opent u de meldingen op het bureaublad Geavanceerde instellingen > Meldingen > Bureaubladmeldingen. Klik op Bewerken naast Bureaubladmeldingen en schakel het gewenste selectievakje bij Weergeven op bureaublad in.

CONFIG_NOTIFICATIONS_APPLICATION

note

Als u de meldingen Bestand geanalyseerd en Bestand niet geanalyseerd wilt instellen voor tijdens het gebruik van ESET LiveGuard, moet Proactieve beveiliging worden ingesteld op Uitvoering blokkeren tot ontvangst van het analyseresultaat.