Instellingen

U kunt groepen beschikbare beveiligingsfuncties vinden in het hoofdprogrammavenster > Instellingen.

note

Wanneer u beleid in ESET PROTECT On-Prem Web Console maakt, kunt u de vlag voor elke instelling selecteren. Instellingen met de vlag Afdwingen hebben prioriteit en kunnen niet worden genegeerd door later beleid (zelfs als het latere beleid een afdwingvlag heeft). Dit zorgt ervoor dat deze instelling niet wordt gewijzigd (bijvoorbeeld door gebruikers of door later beleid tijdens het samenvoegen). Zie Vlaggen in de online-Help van ESET PROTECT On-Prem voor meer informatie.

PAGE_SETUP

Het menu Instellingen bevat de volgende secties:

Computer

Netwerk

Web en e-mail

Als het ESET PROTECT On-Prem-beleid wordt toegepast, ziet u het slotpictogram MODULE_LOCKED naast een specifiek onderdeel. Het beleid dat door ESET PROTECT On-Prem wordt toegepast, kan lokaal worden overschreven na verificatie door de ingelogde gebruiker (bijvoorbeeld beheerder). Zie de Online-help van ESET PROTECT On-Prem voor meer informatie.

note

Alle beschermende maatregelen die op deze manier worden uitgeschakeld, worden weer ingeschakeld wanneer de computer opnieuw wordt opgestart.

Onder in het instellingenvenster bevinden zich aanvullende opties. Klik op Geavanceerde instellingen om meer gedetailleerde parameters in te stellen voor elke module. Gebruik Instellingen importeren/exporteren als u instellingsparameters wilt laden met een .xml-configuratiebestand of als u uw huidige instellingsparameters in een configuratiebestand wilt opslaan.