Intervalcontrole voor licentie

ESET Endpoint Security moet automatisch verbinding maken met de ESET-licentieservers. U kunt het aantal verbindingen met de ESET-licentieserver beperken via Geavanceerde instellingen > Hulpmiddelen > Licentie. Intervalcontrole is standaard ingesteld op Automatisch en de verbinding wordt een paar keer per uur tot stand gebracht. In geval van verhoogd netwerkverkeer wijzigt u de waarde van Intervalcontrole in Beperkt om de overbelasting te verminderen. Wanneer u Beperkt selecteert, wordt slechts eenmaal per dag, of wanneer de computer opnieuw wordt opgestart, de server gecontroleerd vanuit ESET Endpoint Security.

important

Als u de instelling Intervalcontrole instelt op Beperkt, kan het maximaal één dag duren voordat alle wijzigingen verband houdend met de licentie die zijn uitgevoerd via ESET PROTECT HUB / ESET MSP Administrator, zijn toegepast op de instellingen van ESET Endpoint Security.