Netwerktoegangsbeveiliging

Met Netwerktoegangsbeveiliging kunt u al uw netwerkverbindingen configureren. U kunt toegang tot uw computer op specifieke netwerken toestaan/weigeren, toegang tot netwerkapparaten vanaf uw computer toestaan/weigeren, enzovoort, op basis van de configuratie. Standaard bevat ESET Endpoint Security vooraf geconfigureerde firewallregels en netwerktoegangsbeveiliging voor maximale beveiliging. Specifieke omgevingen moeten echter mogelijk op maat worden geconfigureerd. De standaardinstellingen mogen alleen worden gewijzigd door een ervaren gebruiker.

CONFIG_NETWORK_PROTECTION

U kunt de volgende instellingen configureren in Geavanceerde instellingen > Beveiliging > Netwerktoegangsbeveiliging (klik op de onderstaande koppelingen voor een gedetailleerde beschrijving van elke optie voor netwerktoegangsbeveiliging):

icon_sectionNetwerktoegangsbeveiliging

Netwerkverbindingsprofielen: profielen kunnen worden gebruikt om de netwerktoegangsbeveiliging en firewall te beheren voor specifieke netwerkverbindingen.

IP-sets: u kunt IP-adresverzamelingen definiëren waarmee één logische IP-adresgroep wordt gemaakt, die u kunt gebruiken voor regels voor Firewall en Beveiliging tegen brute-force aanvallen.

Firewall

Netwerkaanvalbeveiliging