Online-Help van ESET

Zoeken Nederlands
Selecteer het onderwerp

Bevestigingsberichten

Als u bevestigingsberichten wilt aanpassen, gaat u naar Geavanceerde instellingen > Meldingen > Interactieve waarschuwingen en klikt u op Bewerken naast Bevestigingsberichten.

CONFIG_CONFIRMATION_MESSAGES

In dit dialoogvenster worden bevestigingsberichten getoond die ESET Endpoint Security worden weergegeven alvorens een actie wordt uitgevoerd. Schakel het selectievakje in of uit naast elk bevestigingsbericht dat u wilt toestaan of uitschakelen.

Meer informatie over specifieke functies met betrekking tot bevestigingsberichten: