Documentatie voor op afstand beheerde eindpunten

Zakelijke ESET-producten en ESET Endpoint Security kunnen vanaf één centrale locatie op afstand in een netwerkomgeving worden beheerd op clientwerkstations, servers en mobiele apparaten. Systeembeheerders die meer dan 10 clientwerkstations beheren, kunnen overwegen één van de ESET-hulpmiddelen voor beheer op afstand te implementeren om ESET-oplossingen vanaf één centrale locatie te implementeren, taken te beheren, beveiligingsbeleid af te dwingen, de systeemstatus te bewaken en snel te reageren op problemen of bedreigingen op externe computers.

ESET-hulpmiddelen voor beheer op afstand

ESET Endpoint Security kan op afstand worden beheerd door ESET PROTECT On-Prem of ESET PROTECT.

• ESET PROTECT HUB: centrale gateway tot het geïntegreerde ESET PROTECT On-Prem-beveiligingsplatform. Het biedt gecentraliseerd identiteits-, abonnements- en gebruikersbeheer voor alle ESET-platformmodules. Zie ESET PROTECT On-Prem Licentiebeheer voor instructies om uw product te activeren. ESET PROTECT HUB komt als volledige vervanging voor ESET Business Account en ESET MSP Administrator.

Aanvullende beveiligingsproducten

• ESET Inspect: is een uitgebreid endpointdetectie- en responssysteem met functies zoals: incidentdetectie, incidentbeheer en -respons, gegevens verzamelen, indicaties voor de detectie van schendingen, detectie van afwijkingen, gedragdetectie en beleidsschendingen.
  • ESET Endpoint Encryption: is een uitgebreide beveiligingstoepassing die is ontworpen om uw data-in-rest en data-in-transit te beveiligen. Met ESET Endpoint Encryption kunt u bestanden, mappen en e-mails versleutelen of versleutelde virtuele schijven maken, archieven comprimeren en een bureaubladversnipperaar toevoegen voor veilige bestandsverwijdering.

Hulpmiddelen voor beheer op afstand van derden

Aanbevolen werkwijzen

Proceduregidsen