Installasjon (.msi)

Når du har startet installasjonsprogrammet leder installasjonsveiviseren deg gjennom installasjonsprosessen.

example

I bedriftsmiljøer er .msi-installereren den foretrukne installasjonspakken. Dette skyldes hovedsakelig frakoblet og ekstern distribusjon som tar i bruk diverse verktøy, som ESET PROTECT On-Prem.

important

Forsikre deg om at ingen andre virusprogrammer er installert på datamaskinen. Hvis to eller flere virusbeskyttelsesløsninger installeres på samme datamaskin, kan de komme i konflikt med hverandre. Vi anbefaler at du avinstallerer andre virusprogrammer på systemet. Du finner en liste over avinstalleringsverktøy for vanlige antivirusprogrammer i vår kunnskapsbaseartikkel (tilgjengelig på engelsk og flere andre språk).

note

ESET Endpoint Security-installasjonsprogrammet som ble opprettet i ESET PROTECT On-Prem, støtter Windows 10 Enterprise for virtuelle skrivebord og flerøktsmodus i Windows 10.

1. Velg ønsket språk og klikk på Neste.

INSTALLATION_MSI_WELCOME

1. Les Lisensavtale for sluttbruker og klikk på Jeg godtar for å bekrefte at du godtar lisensavtalen for sluttbruker. Klikk på Neste etter at du har akseptert vilkårene for å fortsette installasjonen.

INSTALLATION_MSI_EULA

1. Velg preferanse for ESET LiveGrid®-tilbakemeldingssystemet. ESET LiveGrid® bidrar til at ESET umiddelbart og kontinuerlig informeres om nye infiltrasjoner, noe som gjør oss i stand til å beskytte kundene våre bedre. Systemet lar deg sende inn nye trusler til ESET-viruslaben, hvor de analyseres og legges til i deteksjonsmotoren. Klikk på Avanserte innstillinger for å konfigurere flere installasjonsparametere.

INSTALLATION_MSI_THREATSENSE_NET

1. Det siste trinnet er å bekrefte installasjonen ved å klikke på Installer. Etter at installasjonen er fullført bes du om å aktivere ESET Endpoint Security.