Produktaktivering

Når installasjonen er fullført, blir du bedt om å aktivere produktet.

Du kan aktivere produktet på flere måter. Om ett bestemt aktiveringsscenario er tilgjengelig i aktiveringsvinduet kan avhenge av både land og distribusjonsmåte (ESETs nettside, installeringsprogramtype, .msi eller .exe osv.).

Du kan aktivere ESET Endpoint Security i hovedprogramvindu > Hjelp og støtte > Aktiver produkter eller Beskyttelsesstatus > Aktiver produkt.

Du kan bruke en av følgende metoder til å aktivere ESET Endpoint Security:

• Bruk en kjøpt lisensnøkkel – en unik tegnstreng i formatet XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX som brukes til å identifisere lisenseieren og aktivere lisensen.
  • Bruk kontoen din – En ESET PROTECT HUB-konto som du må opprette. ESET PROTECT HUB er en sentral inngangsport til ESET PROTECT On-Prems enhetlige sikkerhetsplattform. Det gir sentralisert identitet, abonnement og brukeradministrasjon for alle ESET-plattformmoduler. Du kan bruke dette alternativet til å aktivere ESET Endpoint Security, også med eldre lisensbehandlingsverktøy: ESET Business Account eller ESET MSP Administrator.
  • Offline-lisens – En automatisk generert fil som skal overføres til ESET-produktet for å gi lisensinformasjon. Hvis en lisens kan brukes til å laste ned en lisensfil (.lf), kan den filen brukes til å utføre offline aktivering. Antall offline-lisenser vil bli trukket fra det totale antallet tilgjengelige lisenser. For flere opplysninger om opprettelse av en offline-fil, se ESET Business Account brukerhåndboken.

Klikk Aktiver senere hvis datamaskinen din er et medlem av et administrert nettverk. Administratoren din vil da utføre en ekstern aktivering via ESET PROTECT On-Prem. Du kan også bruke dette alternativet hvis du vil aktivere klienten på et senere tidspunkt.

Hvis du har et brukernavn og passord som du har brukt til aktivering av tidligere ESET-produkter, konverterer du den eldre legitimasjonen din til en lisensnøkkel.

Du kan endre produktlisensen når som helst i hovedprogramvindu > Hjelp og støtte > Endre lisens. Du ser den offentlige lisens-ID-en som brukes til å identifisere lisensen din for ESET Support.

note

ESET PROTECT On-Prem kan aktivere klientmaskiner i stillhet ved bruk av lisenser som administratoren gjør tilgjengelig. Hvis du vil ha instruksjoner, kan du se elektronisk hjelp for ESET PROTECT On-Prem.

MONITOR_RED Mislykket produktaktivering?