IP-sett

Et IP-sett er en samling IP-adresser som oppretter en logisk gruppe IP-adresser, som er nyttig når du gjenbruker det samme settet med adresser i flere brannmurregler eller bekyttelsesregler for «brute force»-angrep. ESET Endpoint Security inneholder også forhåndsdefinerte IP-sett som det brukes interne regler for. Et eksempel på en slik gruppe er en Klarert sone. Klarert sone representerer en gruppe nettverksadresser der datamaskinen og delte filer som er lagret på datamaskinen er synlige for andre nettverksbrukere, og systemressurser er tilgjengelige for andre brukere på nettverket.

Slik legger du til et IP-sett:

1. Åpne Avanserte oppsett > Beskyttelser > Beskyttelse for nettverkstilgang > IP-sett > Rediger.
  2. Klikk på Legg til, skriv inn Navn og Beskrivelse for sonen, og skriv inn en ekstern IP-adresse i Ekstern datamaskinadresse (IPv4/IPv6, område, maske).
  3. Klikk på OK.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Redigere IP-sett.