Hurtigmeny

Hurtigmenyen vises når et objekt høyreklikkes (fil). Menyen inneholder alle handlinger som kan utføres på et objekt.

Du kan integrere ESET Endpoint Security-kontrollelementer i hurtigmenyen. Oppsettalternativer for denne funksjonaliteten er tilgjengelige i Avanserte oppsett > Brukergrensesnitt > Brukergrensesnittelementer.

Integrer i hurtigmeny – Integrerer kontrollelementene i ESET Endpoint Security med hurtigmenyen.

HLPTOOLS_CLOUD_CHECK