Presentasjonsmodus

Presentasjonsmodus er en funksjon for brukere som krever uavbrutt bruk av programvaren, og som ikke ønsker å bli forstyrret av varslingsvinduer og som ønsker å minimere bruken av CPU. Presentasjonsmodus kan også brukes under presentasjoner som ikke kan bli avbrutt av antivirusaktivitet. Når denne funksjonen aktiveres, deaktiveres alle popup-vinduer, og aktiviteten til planleggerfunksjonen stoppes fullstendig. Systembeskyttelsen kjører fortsatt i bakgrunnen, men brukeren behøver ikke å gripe inn.

Du kan aktivere eller deaktivere presentasjonsmodus i programmets hovedvindu under Oppsett > Datamaskin ved å klikke på MODULE_INACTIVE eller MODULE_ENABLED ved siden av Presentasjonsmodus. Å aktivere Presentasjonsmodus er en potensiell sikkerhetsrisiko, så ikonet for beskyttelsesstatus på oppgavelinjen blir gult og viser en advarsel. Denne advarselen vises også i hovedvinduet, hvor det står Presentasjonsmodus aktivert i oransje.

Aktiver Aktiver presentasjonsmodus når du kjører programmer i fullskjermmodus automatisk under Avansert oppsett > Verktøy > Presentasjonsmodus for å starte presentasjonsmodus når du starter et fullskjermsprogram, og stoppe den når du avslutter applikasjonen.

Du kan velge Deaktiver presentasjonsmodus automatisk etter for å definere antall minutter det vil ta før Presentasjonsmodus deaktiveres automatisk.

note

Hvis brannmuren er i interaktiv modus og Presentasjonsmodus er aktivert, kan det hende du har problemer med å koble deg til Internett. Dette kan være problematisk hvis du starter et spill som kobler seg til Internett. Normalt sett ville du blitt bedt om å bekrefte denne handlingen (hvis ingen kommunikasjonsregler eller unntak har blitt definert), men brukerhandlinger er deaktivert i Presentasjonsmodus. Løsningen er å definere en kommunikasjonsregel for hvert program som kan være i konflikt med denne atferden, eller bruke en annen filtreringsmodus i brannmuren. Husk at hvis Presentasjonsmodus er aktivert og du går til en nettside eller et program som kan utgjøre en sikkerhetsrisiko, kan risikoen bli blokkert, men du ser ingen forklaring eller advarsel fordi brukerhandlinger er deaktivert.