Passord for Avansert oppsett

Hvis du vil beskytte Avansert oppsett for ESET Endpoint Security og unngå uautorisert endring, skriver du inn det nye passordet i feltene Nytt passord og Bekreft passord. Klikk på OK.

Administrerte miljøer

Administratoren kan opprette en retningslinje for passordbeskyttelse av innstillingene for ESET Endpoint Security på tilkoblede klientdatamaskiner. For å lage en ny retningslinje, se Innstillinger for beskyttet passord.

Uadministrert

Når du vil endre et eksisterende passord:

1. Skriv inn ditt gamle passord i feltet Gammelt passord.
  2. Skriv inn ditt nye passord i feltene Nytt passord og Bekreft passord.
  3. Klikk på OK.

Dette passordet kreves for eventuelle fremtidige modifikasjoner på ESET Endpoint Security.

Hvis du har glemt passordet, kan du se Låse opp oppsettspasordet i ESETs endepunktprodukter.

Hvis du vil gjenopprette den tapte ESET-lisensnøkkelen, utløpsdato for lisensen eller annen lisensinformasjon for ESET Endpoint Security, kan du se Jeg har mistet brukernavnet eller passordet/lisensnøkkelen.